Webbplatsens överlägg

Skapa konto

För att skapa ett konto och erhålla ett inloggningsnamn och lösenord måste du genomgå fyra steg.

  1. Registrera dig på sidan
  2. Bekräfta din e-postadress
  3. Betala din medlemsavgift
  4. Bli godkänd av kassören

Steg 1. Registrera dig på sidan.

Leta upp inloggningmodulen ute till höger på sidan och klicka på “registrera”.

 

Nu får du upp ett formulär som ser ut så här:

 

Fyll i dina uppgifter, t.ex. namn och adress. Sedan hittar du på ett användarnamn, som t.ex. kan vara ditt för eller efternamn, och ett lösenord. Alla fält som är markerade med ett gult utropstecken är obligatoriska och måste alltså fyllas i. Om du bor i Sverige behöver du t.ex. inte fylla i fältet som heter “Land”. Informationen om din båt anger du genom att välja det som stämmer i rullgardinsmenyerna. Det är viktigt att den e-postadress du anger faktiskt också används. E-postadressen kommer inte att vara synlig för andra medlemmar på sidan, men medlemmar kan kontakta varandra genom ett mailformulär på sidan. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på “registrera” längs ner till vänster på sidan.

 

Nu är steg 1 avklarat.

 

Steg 2. Bekräfta din e-postadress.

När du har fyllt i formuläret och klickat på “registrera” skickas ett mail till den e-postadress du angav. I mailet finns en välkomsthälsning, samt en länk. Genom att klicka på länken bekräftar du att din e-post verkligen finns och att du inte är någon otäck SPAM-robot som vill in på sidan.

 

Steg 3. Betala din medlemsavgift

För att bli medlem i klubben måste du betala in din medlemsavgift (100 kronor) på ett Postgiro-konto. När du bekräftat din e-postadress får du ett automatgenererat mail som innehåller information om vilket konto pengarna ska sättas in på.

 

Steg 4. Bli godkänd av kassören.

När du har genomfört de två första stegen får vår kassör ett mail som talar om att du ansökt om medlemsskap i 695-klubben. Han håller då koll på Postgirot och så fort din inbetalning syns kan kassören godkänna din ansökan. När din ansökan är godkänd får du besked om detta via mailen. Då är du medlem och kan gå vidare och logga in på sidan.