Webbplatsens överlägg

Sidorutan i kabinen

Rutan (plasten) kan fräschas upp ifall de har blivit oxiderade på utsidan av regn och sol under en längre tid. Kunde knapp se ut igenom vad som fanns på andra sidan. Hade en Volvo 945 en gång i tiden där lyktorna bak var solblekta. Provade då ”Sonax platic scratch remover”. Med viss framgång då men helt bra blev det inte. Men på båtens sidorutor gick det bättre. Nu går det att se ut igenom rutorna. Denna tub kostar bara 80:-.

Ligger solen på kan viss krackelering synas, annars syns det inget. Men verkligen stor skillnad mot innan som det tyvärr inte finns någon bild på..

Här hur det ser ut efter lite polering på utsidan.

Ny Ruta

Men vill man byta hela sidorutan så har vi fått veta att fabrikatet är Bomar, vi har där hittat artikel nummer G515 som verkar stämma med det vi har, men innan ni beställer så verifiera att den stämmer med det ni har på just er båt dvs Ryds 695 klubben  tar inte ansvar ifall den inte passar.
Kontaktade Bomar i USA som hänvisar till Watski i Sverige, kontaktade Watski via mail och de kan inte ge pris eller beställa annat än det som finns i deras katalog, men hänvisar till någon av deras lokala Watski återförsäljare som tydligen kan beställa annat som inte finns i katalogen, dom säljer annat från Bomar så därför finns redan den kontakten även ifall de inte säljer allt Bomar tillverkar. Så det kan vara värt att pröva för att få ett pris och ev beställa där.
Annars Google, hittade en inom EU, men den kostar €211+ frakt, så det blir inte så billigt att byta båda.

Meddela gärna oss hur det går ifall någon beställer, så vi vet att den passar samt priset ifall fler vill byta.

Nedan lite info om nya rutan.