Webbplatsens överlägg

Radera medlemmar

För att ta bort en medlem från hemsidan måste du göra två saker:

  1. Radera medlemmens fotoalbum
  2. Radera medlemmen ur medlemsregistret

Vi börjar med medlemmens fotoalbum. Alla medlemmar får automatiskt ett fotoalbum när de registrerar sig på webbplatsen.

Först måste alla bilder tas bort.

Gå in under “Komponenter” >> “JoomGallery” och väljer “Bilder”. Välj i rutan “Filtrera via kategori” aktuell kategori för denna medlem. De ligger en bit ner.

Markera varje bild genom att kryssa för i vänsterkanten. Sedan raderas de markerade bilderna genom att klicka på “Radera” längst upp till höger i fönstret.

För att radera fotoalbumet går du in under “Komponenter” >> “JoomGallery” och väljer “Kategorier”.

 

Då får du upp en lista med alla fotoalbum som finns på webbplatsen. Först kommer de som har med olika klubbträffar att göra, därefter medlemmarnas fotoalbum. Gå vidare till sida 3-4 och leta upp albumet för den medlem du vill radera. Markera albumet med ett kryss ute till vänster och klicka på “Radera”. Nu är medlemmens fotoalbum raderat.

 

För att radera medlemmens konto på webbplatsen går du in under “Komponenter” >> “Community Builder” och väljer “User Management”.

 

Nu får du upp en lista med alla medlemmar som finns på webbplatsen. De står i den ordning de registrerade sig på sidan, så du får leta dig fram till rätt medlem. Markera med ett kryss i rutan till vänster om medlemmens namn och klicka på “Radera”. Nu är medlemmens konto raderat.