Webbplatsens överlägg

Info från styrelsen, september 2012

Hej Alla,

 

Hoppas att ni haft en bra båt sommar, det är ju lite kvar än innan det är dags att ta upp båten ur vattnet för denna säsong så vi får tro på kanske några fler fina båt turer.

Här kommer en aktuell uppdatering av vad vi jobbar med i styrelsen.

 

Nytt webb hotell

Vi har börjat närma oss ett byte som troligen kommer att ske under hösten/vintern. Mer info kommer när vi gjort bytet så ni kan prova. Ingen skillnad vad det gäller utformningen av hemsidan kommer det att bli så de flesta av oss kommer nog inte märka någon skillnad, det skall gå lite snabbare hoppas vi, men även supporten till vår webmaster kommer bli bättre vilket är viktigt. Kostnaden är bara en aning högre än vi har idag vilket är väl värt.

 

Hemsidan

Vi har släppt på artiklar om mås-skrämma samt val av propeller i början av sommaren som ni kanske sett, vi skulle gärna vilja fylla på med mer data från andra motorer vad det gäller propeller artikeln, så hör gärna av er ifall ni har det.

Nu senaste dagarna har vi även släppt på en ny artikel om vinterkonservering av motorn, det börjar ju bli aktuellt. Kika gärna på den och finns det någon som gör på annat sätt så hör gärna av er så vi kan göra denna artikel ännu bättre eller mer komplett.

Vi tar gärna emot tips på artiklar eller ämnen ni saknar på hemsidan, eller ni kanske har något material att förbättra befintliga artiklar med, olika lösningar på befintliga tips som ni gjort på annat sätt som ni tycker fungerar bra som även andra skulle kunna få del av. Vi har exempelvis uppdaterat en befintlig artikel om en riktigt fin badbrygga och motor ramp med tips från en medlem (tack!!).

 

Klubbdekal;

Vi fick dekalerna klara i våras då de skickades ut till era hem adresser, hoppas ni gillade dom och satt någon på båten.  Trevligt ifall man ser någon annan Ryds 695:a när man är ute och åker så vet man att dom också är med i vår klubb (eller inte..). Någon som inte fått dekalerna än hör av er till styrelsen.

 

Klubbträff (sommar/vinter);

Vi fick lite få anmälningar så båda sommarträffarna (Stockholm/Göteborg) ställdes in. Hoppas på bättre anslutning nästa år. Vi kommer troligen göra en vinter träff men mer info senare när vi vet mer.

 

Mvh

Styrelsen / Robert Jung