Webbplatsens överlägg

Info från styrelsen, oktober 2013

Hej Alla,

Denna sommar kan vi inte klaga på vädret i alla fall, det har verkligen varit motorbåtsväder, soligt och ganska ofta bara svaga vindar. Lyckades dock att åka båt den lite ostadigare veckan som fanns i år, veckan innan skolan började, åska och dunder men inte så mycket regn i alla fall utan vi hade det bra i alla fall.

Här kommer en aktuell uppdatering av vad vi jobbar med i styrelsen.

Unika Ryds 695 delar;

Vi jobbar vidare med att få fram en lista på delar Ryds har kvar, verkar dock inte vara så mycket. Vi har inte kommit så långt än men nu kommer hösten och vintern då är aktiviteter inom båt industrin kanske lite lugnare så vi hoppas kunna få en bra överblick hur det ser ut.

Vi har fått förfrågan på gummilisten runt luckan i fören, den kan lätt slitas ifall man kliver på och av båten den vägen, och då blir den sedan otät. Även mattan i båten börjar bli dags att byta för en del, denna är dock lite lättare att själv leta upp ett lokalt företag som kan göra en matta. Bennie hade gjort det, tog med befintlig matta så dom kunde måtta och göra en ny fin. Har man ingen matta att ta med är det ju lite större problem, vi undersöker ifall vi kan jobba upp ett företag som kan tillverka och sända mattor med posten, på liknande sätt som kapell där vi har två olika företag, då är det bara att kontakta dom och bestämma vilken färg man vill ha.

Någon mer som har behov att byta gummilisten eller mattorna så hör av er, eller något annat som kan vara unikt för våra båtar.

Klubbträff (sommar/vinter);

Vi fick tyvärr inte till något datum för en sommarträff som passade bra, vi får ta nya tag nästa år för vi har haft väldigt trevligt på dessa träffar till sjöss.

Vi kommer att arrangera en vinterträff i Stockholm som vanligt (med mat tema från olika länder) någon gång i januari eller början februari. Vi återkommer.

Hemsidan;

Har ni något bra vinterprojekt på båten som ni jobbar med så dokumentera det med lite bilder så kan det säkert bli ett bra tips för andra.

Uppdatera gärna er profil med lite fina sommarbilder.

Mvh

Styrelsen / Robert Jung