Webbplatsens överlägg

Info från styrelsen, Mars 2011

Hej Alla,

Som ni alla troligen vet så har vi nu bildat en styrelse för Ryds-695 klubben. Tidigare så drev Stefan Palmqvist i princip allt själv men han har sålt sin Ryds 695 och gått över till en större båt (Nimbus 29 Coupe). Så något behövdes göras för att kunna driva klubben vidare samt bevara den fina hemsidan vi har med alla tips och beskrivningar som finns på förbättringar som kan göras på våra båtar. Så nu finns en styrelse bestående av 6 personer enligt nedan.

Robert Jung Ordförande

Bennie Sjöqvist Kassör

Stellan Spaak Sekreterare

Patrik Larsson Webbansvarig

Annica Ljungström Klubbmästare

Per Granqvist Ledamot

Vad kommer skillnaden att bli? I stort sett ingen större skillnad mot tidigare mer än att vi är mer personer som kommer driva klubben nu. Med mer personer som jobbar för klubben samt är lite mer spridda geografiskt i Sverige kan det klart få en positiv effekt för klubben. Vi kommer att anordna klubbträffar som tidigare men hoppas på att kanske andra delar av Sverige också kan få till en klubbträff till sjöss, kanske inte möjligt överallt men borde inte bara inträffa i Stockholm. Vi brukar också träffas på båtmässan varje år för dem som kan komma, Ryds har sponsra med entré biljett.

Störst skillnad mot tidigare är att medlemskapet inte är gratis längre utan en mindre årsavgift på 100:-/år kommer vi behöva ta ut för att täcka kostnader som vi har bland annat för hemsidan. Styrelsen jobbar utan ersättning. Inom närmaste dagarna kommer ni få betalnings info från Bennie hur ni skall göra för att betala in årsavgiften.

Hemsidan kommer att göras om lite på sikt, främst med att beskriva vad som finns under den delen som kräver inloggning för dem som har en Ryds 695 och ännu inte är med i klubben, vad de missar, men även dem som funderar på att köpa en Ryds 695 skall kunna få lite mer info om båten och förbättringar som man kan göra.

Är det någon som har andra önskemål/synpunkter vad ni vill att klubben skall göra så hör gärna av er till mig.

Mvh

Robert Jung

Ett stort tack till Stefan för den tid du drev klubben!! (2005-2011)