Webbplatsens överlägg

Info från styrelsen, Maj 2014

Hej Alla,

Förra året då det var vinter ända till sjösättningsdagen, vår klubb blev till och med tvingad att flytta datumet från slutet av april (som vi alltid har) till mitten på maj pga av att vi hade is kvar i vår vik. I år så var det isfritt minst en månad innan. Så båten har legat i vattnet ett tag nu men det har varit kallt och dåligt väder. Men nu är det sommarvärme igen så nu finns det hopp! Här kommer lite info från oss i styrelsen.

Unika Ryds 695 delar

Vi jobbar vidare med Ryds och tar allt vi kan få. Bland annat har vi nu ett företag som kan göra våra mattor, de har mallar så det är bara att beställa. Även plastluckan i fören hoppas vi på att kunna lösa, men vi är inte helt klara där dock. Denna lucka känns som den mest akuta delen som är väldigt unik på våra båtar, för går den sönder så kommer det att regna in så då vill man gärna kunna byta den snabbt om det händer. Vi återkommer hur det går med denna lucka.

Klubbträff (sommar);

Detta berör nog mest oss som bor i Stockholm eller Göteborg trakten, övriga delar i landet kan nog bli svårt att få ihop en träff då ni är mer utspridda över landet. Men inget är omöjligt så kolla var er närmaste 695:a ligger, ni kanske kan få ihop en liten egen träff.

Det har varit svårt att få tillräckligt stort intresse för att få ihop en träff, så vi vill gärna att det blir mer än bara 2 båtar (familjer). Så ni som gärna vill komma på en träff på sjön hör av er till styrelsen, så vi kan undersöka och samordna möjligheten att få till det som passar bäst i tiden.

Vore jättekul om det gick att få till en träff i Stockholm, men även Göteborg. Titta gärna på reportagen från de sommarträffar vi haft, det har varit väldigt trevligt de jag har varit med på.

Övrigt;

Har någon gjort någon trevlig förbättring som kan vara av intresse för andra så ta lite bilder så kan vi lägga upp det på hemsidan. Tror några har klätt om dynorna i båten, både i ruffen och ute i sittbrunnen, vore en bra artikel.

Glöm inte att betala in årsavgiften på 100:- om ni inte redan gjort det.

Ha en bra båt sommar!

Mvh

Styrelsen / Robert Jung