Webbplatsens överlägg

Info från styrelsen, maj 2013

Nytt webb hotell

Vi har nu bytt till Binero sedan en tid tillbaka, för er användare skall allt fungera som tidigare, om någon haft några problem så hör gärna av er i så fall.

Unika Ryds 695 delar

Ryds båtar ingick i konkursen med Nimbus, Ryds har återuppstått och vi träffade representanter på båtmässan i våras och har återigen en bra kontakt med Ryds. En viktig del av vad vi i Ryds 695 klubben jobbar med är att just säkerställa tillgång på unika delar och bilda ett nätverk omkring detta. Ryds 695 klubben kommer inte att ha ett lager av delar, vi har inte ekonomiska eller praktiska förutsättningar till det. Vi jobbar tillsammans med Ryds att få fram en lista på vad de har kvar i sina lager så vi kan få en överblick av det till att börja med. Nästa steg är att upprätta kontakter med deras underleverantörer för att undersöka vad de kan hjälpa oss med. Sista steget är att få ritningar eller underlag från Ryds och leta upp ev ny leverantör.

Behöver ni någon unik del som inte går att lösa lokalt eller på annat sätt så hör av er till oss i styrelsen så kan vi undersöka vidare med de kontakter vi arbetat upp.

Klubbträff (sommar);

Vi har inga datum bestämda än så mer info kommer när vi vet mer. Tipsa oss gärna ifall det är något datum ni skulle föredra så får vi se vad vi kan göra, brukar bli slutet på juni eller början av juli, men vi är öppna för alla förslag.

Vore kul om det gick att få till en träff i Stockholm, men även kanske Göteborg. Så hör av er ifall ni är intresserade.

Övrigt;

Ha en bra båt sommar!

Mvh

Styrelsen / Robert Jung