Webbplatsens överlägg

Info från styrelsen, Februari 2012

Hej Alla,

Våren och båtsäsongen börjar närma sig, hur vet man det? Jo, en båtmässa har redan varit och en är på gång, och det har blivit ljusare och lite mer fåglar kvittrar.

Här kommer lite klubb info.

 

Båtmässan Älvsjö, Stockholm;

För er som har möjlighet så är vi några 695 ägare som kommer att gå på båtmässan i Älvsjö onsdagen den 7 mars. Vi siktar på att komma dit ca kl. 16. Kan ni inte så tidigt så går det bra att ansluta senare, vi skulle kunna träffas i Ryds monter kl 19 i så fall. Vi brukar ta en gemensam titt innan var och en prioriterar det man själv vill göra och se på mässan.

Ryds har tacksamt skänkt oss 10 st. entrébiljetter.

Anmäl till mig (Robert Jung) ifall ni kan komma onsdag den 7:e mars. Kan ni inte den dagen men vill ha en fribiljett så hör av er till mig (först till kvarn gäller då).

En fråga till näst kommande år, ni som brukar gå på båtmässan i Göteborg vill ni att vi ordnar en liknade upplägg där?

 

Hemsidan

Här har det hänt en hel del.

Vi har nu gjort en bättre beskrivning av båten med mycket bilder och text, tänkt att locka den som är intresserad av att köpa en Ryds 695;a för att visa hur den ser ut invändigt och utvändigt. Detta kommer ju även hjälpa oss medlemmar den dagen vi skall sälja vår ögonsten. Just nu är den endast tillgänglig för oss som är medlemmar (inloggad) men vi kommer snart att göra den publik. Men innan vi gör den publik så vill vi gärna höra ifall ni har några mer förslag eller andra bilder än det vi förberett. Vi efterlyser gärna lite snygga båtbilder som visar båten i andra miljöer an Stockholms skärgård samt lite olika båt varianter än de vi lagt upp, ex annan färg på kapellet, mer DC varianter etc. Vi har “lånat” några bilder från er medlemmar, så titta att ni tycker att det är ok, vi har endast valt bilder utan personer på bilderna då bilderna blir publika. Allt detta hittar du “Om båten”.

En liknande presentation har vi också gjort som visar några av våra klubbträffar för den som inte är medlem än. Detta ligger under “Om Klubben”.

Vi har även gjort om menyerna som kanske vissa av er redan sett, vi har stuvat om i materialet för att få bättre balans (ungefär lika många val i varje kategori) och att få det mer strukturerat. Hoppas ni gillar det nya upplägget.

 

Årsmöte

Vi närmar oss Ryds 695-klubbens första årsmöte, vi kommer att sända ut mer info om det i början på mars när vi bestämt datum som kommer att bli i mitten på mars. Det kommer att arrangeras som ett telefonmöte då vi alla medlemmar är utspridda i vårt av långa land kan ringa in till samma nummer.

 

Mvh

Styrelsen / Robert Jung