Webbplatsens överlägg

Info från styrelsen, December 2011

Hej Alla,

Våra fina båtar står nu säkert på land för de flesta av oss antar jag. Här kommer lite info från oss i styrelsen.

 

Medlemmar

Vi kommer senast till 31/12 ta bort de (ca 10 st) som inte betalt utan varit medlem sedan tidigare och troligen inte är aktiva i sitt båt ägande heller. Vi har givetvis försökt att kontakta alla innan vi gör detta. Det antal som finns angivet på hemsidan, 50 st, så ingår inte de som inte betalt så vi kommer fortfarande vara 50 st medlemmar även efter vi rensat, vilket är kul.

Så än en gång vill vi trycka på att uppdatera er kontakt uppgift ifall något ändras, främst e-post adressen men även mobil nummer är bra att de stämmer. När ni ändå gör det så kan ni passa på och lägga till lite bilder ifall ni inte redan har gjort det, alltid trevligt.

 

Nytt Postgiro Nummer för Ryds 695 klubben

Nu är det klart, så till våren kommer ni att kunna betala in årsavgiften till postgiro nummer 621810-1. Men ni kommer få info om detta när det är dags.

 

Nytt webb hotell

Vi jobbar fortfarande på att hitta ett annat webb hotell. Inget ni som vanliga användare kommer att märka så stor skillnad på men det skall gå lite snabbare vilket vissa haft problem med, ibland har det varit riktigt segt. Webbmastern kommer att kunna få lite bättre support.

 

Hemsidan

För icke medlemmar så har hemsidan förbättras, nu finns hela styrelsen synlig och därmed så blir det lättare att komma i kontakt med Ryds 695 klubben, tidigare var det endast webbmastern som man kunde kontakta via mail. Det vi har kvar är att lägga upp lite bilder på hur båten ser ut, främst invändigt, idag hittar man mer info om detta på ex blocket annonser.

För oss medlemmar så har vi gjort en hel del. Under hösten/vintern mörkret har man ju alltid lite mer tid till övers av någon konstig anledning, och vi i styrelsen håller på att lära oss att skriva artiklar på hemsidan. Så har ni eget material (text + bilder) att bidra med så sänd det till oss så kan vi lägga upp det på förbättringar eller komplettera redan befintliga artiklar. Nu eller snart kommer ni att kunna läsa hur man kan Vinter konservera motorn (det blir ju bra till nästa gång..), Reportage från senaste klubbträffen, Patriks säsongs avlutning, Batteriindikator för er som vill ha bättre koll på era batterier, Propeller val, Mås skrämma för att hålla borta måsar från kapellet mm. Så det är alltid väl värt att titta in på hemsidan för att uppdatera sig.

 

Klubbdekal

Vi har skissat på lite olika alternativ, när vi vet vad vårt nya webb hotell kommer att kosta så står detta på tur (prio 1a var eget Postgiro, prio 1b nytt webb hotell), så det beror lite på hur det finansiella ser ut ifall vi får en dekal i år. Någon som har någon bra kontakt med något företag som kan trycka dessa så hör av er!

 

Klubbträff (vinter);

Vi kommer även denna vinter anordna en träff i Stockholmsområdet sista helgen i januari (28;e)eller första helgen i februari (4;e) som det ser ut nu. Uppskattad träff där vi umgås och äter gott, vi har haft mat teman från olika länder (Grekisk, Spansk, Italienskt, Libanesisk, Mexikansk), pratar båt minnen samt tittar på fina sommar bilder från båt året som gått.

Egen inbjudan kommer med mer info när det börjar närma sig. Någon som föredrar något av de två datumen ovan så hör av er nu så får vi se vad vi kan göra.

En liknade träff i Göteborg? beror kanske på hur många som kan vara intresserade, så hör av er så vi vet.

 

Övrigt

Först ett speciellt stort tack till Stefan Palmqvist som hjälpt oss väldigt mycket sedan vi tog över Ryds 695 klubben, han har varit en ovärderlig hjälp.

Slutligen önskar vi alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!

Mvh

Styrelsen / Robert Jung