Webbplatsens överlägg

Info från styrelsen, April 2012

Hej Alla,

Äntligen så har vi den mörka årstiden bakom oss. Vår båt sjösätts planenligt på lördag, vad jag vet så har vår klubb alltid sjösatt båtarna sista helgen i april sedan 1936 då klubben bildades så man vet ganska väl när det är dags. Vissa år så har knappt isen hunnit gå i viken men i år är det inga problem. Vi har gjort en modernisering vad det gäller sjösättning (och upptagning), under nästan alla år så gjorde vi det med handkraft (ca 22 båtar som ryms på den landytan vi har), men de sista 5 åren så har vi hyrt in en kranbil, mycket enklare, säkrare och snabbare.

Antar att många av er har sjösatt eller gör det den närmaste tiden.

Här kommer info från oss i styrelsen. 

 

Årsavgift

Om ni inte redan gjort det så är det hög tid att betala in medlemsavgiften för 2012 på 100:- till vårt nya postgiro nummer 621810-1.

 

Nytt webb hotell

Läget är som tidigare, vi jobbar på det, men som nämnts tidigare inget ni som vanliga användare kommer att märka så stor skillnad på men det skall gå lite snabbare vilket vissa haft problem med, ibland har det varit riktigt segt.

 

Hemsidan

Vi har lite tips som vi skall slutföra som inte blivit gjort än, som mås skrämma, val av propeller. Vinterkonservering av motorn är ju inte helt aktuellt just nu men den artikeln är i stort sett klar så den lägger vi upp i god tid innan det är dags att ta upp våra båtar för er som vill ha lite tips på vad ni kan göra.

Har ni något tips som fler kan ha nytta av sänd det till styrelsen så lägger vi upp det.

Klubbdekal

Vi jobbar vidare på att få en klubbdekal som ni kan sätta på båten (eller kanske bilen också). Den kommer i princip att se ut som övre vänstra hörnet på vår hemsida med en extra textrad under i mindre text storlek www.ryds695.se

 

Klubbträff, sommar

Vi jobbar på att anordna en träff i både Stockholms- och Göteborgs- området i år då det redan har kommit intresse anmälan på det.

Vi har inga datum bestämda än så mer info kommer när vi vet mer. Men tipsa oss gärna ifall det är något datum ni skulle föredra, brukar bli slutet på juni eller början på juli men vi är öppna för alla förslag.

 

Övrigt

Ha en skön valborg och en bra båt sommar!

 

Mvh

Styrelsen / Robert Jung